Jamtblues.nu

En blogg som löser vardagsbehov för både företag som privatperson

Den populära sporten Bumperball

Bumperball är den alldeles unika och oerhört härliga sporten som har tagit världen med storm på en väldigt kort tid, och fått många människor världen över att skratta. Sporten har givetvis även växt sig riktigt stor i Sverige, och själva sporten är inspirerad av fotbollen. Vad det är som gör att denna sport är så unik är att du under en hel match kommer att befinna dig i en stor plastbubbla medan ni springer runt på planen och sparkar på bollen. Ni kommer att dela in er i lag och spela som en vanlig fotbollsmatch bara det att detta är mycket roligare och inte fullt så allvarligt som en vanlig fotbollsmatch, ni springer ju faktiskt runt där i plastbubblor. Oavsett om man är bra eller dålig på att spela fotboll så kommer detta med största garanti att ge alla många skratt.

Sporten är väldigt populär att spela under möhippor, svensexor, arbetsträffar och liknande. Vad det är som gör att den är så otroligt populär att spela då är att det är så vansinnigt kul. Det finns ingenting som är särskilt allvarligt med det, utan det går helt enkelt ut på att man ska springa runt på planen, se rolig ut i sin plastbubbla och skratta tills man gråter tillsammans med sina kollegor eller vänner. Att spela bumperball kan man knappast misslyckas med och det är ett jättebra sätt för människor att ha roligt tillsammans och komma varandra närmare.

Denna sport kan även spelas året om och det är inte alls någonting som bara går att spela på sommaren. När det är sommar så brukar man vanligtvis spela utomhus på någon stor gräsplan, medan om man spelar inomhus på hösten och vintern så finns det många olika sporthallar att vara i. Det är lika roligt att spela bumperball oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Comments are closed.